ærme Gastrektomi, Antalya, Tyrkiet, Fedmeoperation, Fedme Kirurgi, 

Obesity Clinic, Obesity Center, Antalya, Tyrkiet 

ærme Gastrektomi udføres laparoskopisk på Obesity Clinic, Obesity Center, Antalya, Tyrkiet. Omkostninger, priser, ærme Gastrektomi, mave reduktion, Antalya, Tyrkiet.

ærme Gastrektomi eller laparoskopisk gastrisk sleeve operation er et effektivt fedmeoperation. Det forventede vægttab er næsten lige så stort som med gastrisk bypass, og en sleeve operation er mere “naturlig”, eftersom føde fortsat vil passere gennem alle dele af mavetarmkanalen. 

 

Ved denne operation bliver ca. 75 % af mavesækken fjernet, og der dannes et gastrisk rør med en diameter på 2 - 2,5 cm. Dette reducerer det gastriske volumen og mængden af føde, der bliver indtaget. 

 

En gastric sleeve operation reducerer appetitten (sult) og den mængde føde, der indtages. Appetitten reduceres, fordi den del af maven, som producerer sulthormonet ghrelin, fjernes. En mave, der er reduceret størrelsesmæssigt til 100-150 ml i forhold til den normale størrelse på 1500 ml, fyldes meget hurtigere, og mæthedsfornemmelse opnås blot ved at synke et par mundfulde. 

 

Mulige bivirkninger og komplikationer

Som ved alle andre operationer er der også en lille risiko for komplikationer ved en fedmeoperation.

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

  

SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Fedme kirurgi, Antalya, Tyrkiet

fedme Klinik, fedme Center, Antalya, Tyrkiet

SILS står for enkelt snit laparoskopisk kirurgi.

SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet, Omkostninger, priser, SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Antalya, Tyrkiet.

I modsætning til den" traditionelle " laparoskopiske kirurgi, hvor der som regel vælges 3-5 korte afstande (10 mm) hudindsnit fordelt over maven, med SILS-teknikken kun foretages et snit på 15-20 mm.

 

Dette hudindsnit i navlens dybde fører til et usynligt eller næppe synligt ar i slutningen af proceduren, som forsvinder i navlen.

 

Navlen repræsenterer ikke kun menneskets geografiske centrum, men giver også den nemmeste og mest sikre adgang til bukhulen. Efter hudinsnittet vises den faktiske mavevæg, og tre små arbejdsmuffer indsættes gennem mavevæggen i bughulen. Ud over optik med et kamera indsættes yderligere to ærmer til instrumenter i bughulen.

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

  

Kontaktformular:

 

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.